---
---
 

.............................................................

NOTICIAS, REPORTAJES Y COMUNICADOS DE PRENSA ALFÉREZ 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HERÁLDICA ALFÉREZ 2018

LA FILÀ MAGENTA VA ORGANITZAR UN SOPAR SOLIDARI FEN ENTREGA D'UN XEC DE 1.400 EUROS A SOLC

 

La Filà Magenta va organitzar un sopar benèfic per a ajudar a l’associació Solc. Els locals de la Filà Cordón han servit per a reunir a tots els participants en una celebració més de l’any de l’Alferesia 2018. Santi Carbonell, Alferes 2018, ha comptat amb la presència dels seus Cavallers i Dames, a més de les actuacions del ballet d’Inma Cortés i del mag Hugo Aracil. L’Orquesteta ha amenitzat la vetllada mentre els comensals han degustat una gastronomia amb toc àrab. També hi ha hagut sortejos, gràcies al suport de diverses entitats. En l'acte, amb vora 250 assistents, s’ha fet entrega d'un xec per valor de 1.400 euros a la presidenta de Solc, Marcela Ripoll, la qual ha aprofitat per a exposar les tasques que realitzen a l’associació per a ajudar a malalts de càncer i els seus familiars.

 

Fotos: Emilio Jareño

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dissabte, 11 de novembre de 2017

LA FILÀ MAGENTA PRESENTA OFICIALMENT AL SEU ALFERES SANTI CARBONELL

 

L'escenari del Teatre Calderón vaser seu de la presentació dels principals càrrecs de les Festes de Moros i Cristians de 2018. El Capità Moro, Jorge Vaquer, de la filà Verds, el Capità Cristià, José Vicente Jornet, de la filà Navarros, l'Alferes Moro, Santiago Carbonell, de la filà Magenta i José Luis Calbo, Alferes Cristià de la filà Tomasines, han sigut els quatre protagonistes d'aquest acte. També ha participat el Sant Jordiet 2018, Juanjo Valls, qui hores abans s'ha presentat en societat en el col·legi Salesians Juan XXIII. La vetllada va acabar amb un sopar-assaig en el Círculo Industrial.

 

 

 

Divendres, 20 d'octubre de 2017
Divendres, 20 d'octubre de 2017
Divendres, 20 d'octubre de 2017 Divendres, 20 d'octubre de 2017 Divendres, 20 d'octubre de 2017

LA FILÀ MAGENTA PRESENTA L'HERÀLDICA DEL SEU ALFERES

 

El dissabte 24 de juny, als jardins del Museu Alcoià de la Festa, va esdevindre la presentació en societat de l'heràldica representativa de l'Alferesia Mora 2018. El responsable d'exercir l'esmentat càrrec, Santi Carbonell, va ser l'encarregat de mostrar-la al públic rodejat per tota la seva filà, membres de l'Associació de Sant Jordi, Primers Trons i altres personalitats. L'heràldica, composada pel dissenyador Víctor Ferrer i pel propi Santi Carbonell, representa el símbol dels Magenters a la batalla, el seu característic parabales tot banyat pel color característic d'aquesta filà mora, fundada l'any 1865. Dins d'un marc inmillorable, envoltats per la història de la festa, la Magenta va aprofitar per realitzar el primer assaig d'aquest any acompanyada, com sempre, per la Societat Unió Musical de Beniarrés.

Dissabte, 24 de juny de 2017
Dissabte, 24 de juny de 2017
Dissabte, 24 de juny de 2017
Dissabte, 24 de juny de 2017
Dissabte, 24 de juny de 2017

PRESENTACIÓ DE LA FIANÇA DELS ANYS DE CÀRREC EN L'ASSEMBLEA DE L'ASSOCIACIÓ DE SANT JORDI. Realitzada per l'artesà alcoià Roberto Pérez Jordá. Teatre Principal d'Alcoi. Dijous, 15 de juny de 2017.

'Presentar la fianza de mi filà para los dos años de cargo ha sido una experiencia muy emotiva, a pesar del lapsus, es orgullo y un honor el intentar hacer llegar a la gente lo que sentimos los magenteros al llevar el parabalas, espero haber estado a la altura, para mi fue un verdadero honor' (Vicente Carcelén Jarrín, Primer Tro).

Fiança anys de càrrec
Fiança anys de càrrec
Fiança anys de càrrec
Processó del Corpus. Diumenge 18 de juny 2017. Primer acte oficial de l'Alfères
Processó del Corpus. Diumenge 18 de juny 2017. Càrrecs 2018
Processó del Corpus. Diumenge 18 de juny 2017. Santi Carbonell (Alfères) i Vicente Carcelén (Primer Tro)